Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 19 juli 2022

Här blev det sovmorgon så skönt. Det var precis vad jag behövde. Igår blev en slappardag då jag inte gjorde många knop vilket jag behövde efter den sömnlösa kaffenatten.

Igår fick vi besök av Mats farbror Lasse och hans fru Solveig. De skulle åka hemåt och stannade till hos oss på vägen. Vi bjöd på lunch och fika. Det var trevligt att träffa dem för det var så längesedan vi sågs.

Det var den enda aktivitet som jag orkade med igår. Jag gick och la mig tidigt och har sovit hela natten utan några toalettbesök. Det är sådan skillnad när jag slipper gå upp om nätterna vilket jag oftast gör, och det är inte bara en gång utan snarare fyra fem gånger under en natt. Fast inatt har jag sovit hela natten 😊

Nu ska vi snart äta frukost och sedan ska vi plocka fram lite trädgårdsredskap så det är förberett tills Alida kommer. Det är Mats systerbarn och vi ska hämta henne klockan tio för hon ska komma hit och ”jobba” lite. Alida ska få klippa ner de buskar som är kvar på sidan mot grannen och sedan får Mats gräva upp rötterna. Tanken är att vi ska rensa bort alla buskar och sedan så gräs. Just nu hoppas vi förmultningsprocessen är igång efter att Mats borrat hål i stubbarna och hällt i något pulver och varmvatten i hålen som tydligen skulle skynda på förmultningen.

Idag skiner solen och termometern visar 20 grader och det verkar som väderprognosen stämmer för värmen skulle komma idag. Imorgon ska det bli ännu varmare.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜