Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 20 juli 2022

Jag vaknade innan klockan var sju, hade hoppats på att sova längre. Det blev att jag låg kvar i sängen en stund och försökte surfa runt fast idag kom jag inte in på de bloggar som jag brukar läsa. Det är lite tråkigt när det inte fungerar.

Klockan halv åtta gick jag upp och tänkte titta in här en liten stund.

Igår fick vi våra buskar nerklippta utav Alida. Fast vi hade verkligen valt fel dag med tanke på att det var så varmt. Vi jobbade tillsamman i en timme med buskarna och framsidan och sedan fick det räcka.

Efter vårt hårda slit i solen så åkte vi till Norrliden för att svalka oss i sundet. Det var faktiskt ganska kallt i vattnet, 17,6 grader. Det var precis vad vi behövde och det blev ett skönt dopp. Sedan åkte vi in till Mimami för att äta sushi, det är Alidas favorit.

Efter lunchen åkte vi över till Granudden där Amalia (Alidas mamma) och Enya (Alidas lillasyster) var. På Ölandssidan var det mycket varmare i vattnet, 21,4 grader. Det är konstigt att det kan skilja så mycket trots att det är samma sund. Vi stannade och solade och självklart åt vi glass innan vi åkte hem igen. På vägen hem köpte vi räkor och kräftor för det var jag jättesugen på.

när jag kom hem var jag helt slut och somnade i soffan i tvrummet och sov egentligen alldeles för länge. Vid åttatiden åt vi våra skaldjur och tittade på Star wars under tiden vi åt.

Det blev en mysig dag igår tillsammans med Alida. Det var kul att hon ville komma till oss för vi träffas inte så ofta.

Idag skiner solen och enligt prognosen skulle det blir den varmaste dagen den här veckan. Termometern visar 20 grader utomhus så det verkar som om det kommer bli varmt idag med.

Vi har inga planer för idag fast vi måste nog ta oss mot vatten för det kommer att vara för varmt att vara hemma utan att kunna svalka sig.

Nu önskar jag er alla en härlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer