Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 21 november 2023

Idag var det minusgrader när jag skulle cykla till jobbet. Jag kom inte så långt, ca 25 meter för när jag skulle svänga ut på Nils Holgerssons väg ramlade jag och gled ut i körbanan. Det var glashalt och som tur var kom en bil lite längre bort så jag hann få bort mig själv från vägen. Bilisten stannade och undrade hur det hade gått. Jag kände hur ont jag hade på höger knä och armbåge fast inget brutet. Det var snällt av bilisten att stanna.

Min sadel hade blivit snett ifallet och jag kunde inte vrida den rätt så då gick jag hem och tog bilen till jobbet. Jag fick ett rejält skrapsår på armbågen fast annars gick det bra. Jag hörde att det hade skett många halkolyckor idag.

Jag ligger fortfarande efter lite på jobbet med matterättningar och hoppas komma ifatt imorgon.

När jag gick till bilen efter jobbet snöade det och dessutom satt en parkeringsböter på vindrutan trots att jag parkerat med appen. När jag tittade närmre på boten så var det inte mitt regnummer. Den sista siffran var fel och bilmärket var fel så den kommer jag inte betala. Vet inte varför den satt på min bil.

När jag kom hem efter jobbet var jag trött och somnade i soffan och vaknade när Mats kom hem strax efter 16:00.

Vi åt rester idag, kokta bara ny spagetti till köttfärssåsen. Sedan har Mats varit iväg på teaterrep och jag har tagit det lugnt. Nu har jag snart läst ut boken som vi har i bokcirkeln.

Nu är det snart sängen för jag är trött och det märks att jag är inne i en tröttperiod.

kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Tisdagen den 21 november 2023