Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 20 november 2023

Vad jag sov i morse. Jag vaknade halv åtta och hade inte hört Mats ge sig av. Det händer ju aldrig för om jag inte vaknar av att han stiger upp så vaknar jag när han slamrar med porslinet när han äter frukost. Om jag inte vaknar då så brukar jag vakna av att han kommer upp och klär på sig och borstar tänderna. Inte ens när han låste ytterdörren vaknade jag, vilket aldrig har hänt. Jag var tydligen väldigt trött.

Det var skönt att vara tillbaka på jobbet idag. Fast det kändes som jag inte hade koll på någonting. Det blev till att uppdatera mig kring vad eleverna gjort när jag varit hemma.

Det blev inget bad efter jobbet idag så när jag kom hem lagade vi spagetti och köttfärssås. Vi tittade på Robinson och sedan cyklade Mats till körrepet. Jag jobbade lite ikväll, behövde göra en lektion färdig tills imorgon.

Sedan har jag läst i min bok av Ranelid, Min son fäktas mot världen. Tanken är att den ska vara utläst till på fredag då vi i bokcirkeln åker till Stockholm. Vi planerar att diskutera boken då.

Jag har fixat så att jag kan sluta klockan 13 på fredag så vi kommer iväg för det tar ju lite tid att köra till storstaden. Vi ska sova i Solna. Jag har lite dåligt samvete eftersom jag har hemkunskap med några elever varannan fredag och jag har varit sjuk de två senaste gångerna och nu blir det en tredje gång då en kollega få ha lektionen istället för mig. Fast det ska bli kul att komma iväg.

Kram Susann 💜

6 kommentarer