Tisdagen den 22 september 2020 Somnade om

Nu är klockan snart nio och jag sitter nyducshad i soffan med datorn och min smoothie. Utomhus är det grått och 12 grader varmt fast jag hoppas att det kommer bli en lika fin dag som igår.

Jag vaknade när Mats gick upp runt sex fast jag när han åkte till jobbet strax innan sju så somnade jag om vilket jag verkligen behövde. Jag är fortfarande seg efter helgen trots att jag sover när jag kom hem igår. Tyvärr sabbar eftermiddagsluren min nattsömn så jag hoppas det rättar till sig snart.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och vi kommer att fortsätta att rensa och göra iordning i de nya rummen. Jag vet också att det kommer inhandlas från Ikea till hemkunskapslektionerna.

I eftermiddag ska jag försöka att inte sova utan jag ska umgås med Samina, vi ska åka in till stan och hon ville köpa nudlar och jag ska åka till plantagen och titta.

Ikväll kanske det blir löpning för jag var, hör och häpna sugen på att springa. Innan Mats och jag hade ont så sprang vi alltid lite längre på tisdagar, kanske kan vi införa löpning igen fast inte så lång sträcka för vi vill ju inte belasta för mycket innna vi har byggt upp våra ben igen.

I morse innan jag gick upp letade jag recept till vår kommande middag, halv åtta hos oss och jag tror jag har hittat en meny som kommer att fungera och passa som en helhet. Nu ska vi bara provlaga förrätten och huvudrätten för att se om de blir goda. Det är lite ovant att laga veganskt fast det är ändå kul att exprimentera.

På lördagkväll ska Lena och Toni komma hit och då ska vi provlaga förrätten och sen har vi inte bestämt huvudrätten ännu. Får se om vi provlagar hela den veganska menyn plus att då har vi personer som kan bedöma rätterna innan det är dags för menyn på riktigt.

Jag önskar alla en härlig dag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *