Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 28 maj 2024

Idag var jag trött igen när mitt alarm ljöd. Det kändes som jag precis hade somnat om för vaknade vid fyra och låg och vred mig i sängen.

Det var varmt och skönt när jag cyklade till jobbet. Jag hade bara en kortärmad tröja på mig.

Idag fick jag ett hål direkt på morgonen så då hann jag se över lite betyg som jag tänker mig. På hemkunskapen lagades det texmexpaj. Det luktade gott i hela skolan.

När jag cyklade hem var det riktigt varmt och jag cyklade till apoteket och hämtade ut mina ögondroppar som kommit. Därefter handlade jag för jag var sugen på en sallad ikväll.

När jag kom hem blev jag trött och somnade i soffan och vaknade strax innan Mats kom hem 16:15.

Vid halv fem fick jag besök av Marielle och en fd elev. De var ute och övningskörde och ville att jag skulle följa med på en liten tur. Det ville jag såklart.

Dottern ringde och undrade om jag ville ses så vi bestämde att jag skulle komma när Mats skulle på teaterrep kvart i sex. Jag tog sallad med mig som vi åt hon och jag. Därefter gick vi en promenad till Skälby. Det blev nästan 3 km och det var en varm härlig kväll.

När vi kom tillbaka till lägenheten så tittade vi på Den underjordiska järnvägen, en serie på prime en kanal som inte jag har. Klockan 21 kom Mats och hämtade mig. När jag kom hem ringde jag syrran och pratade lite. Sedan tittade vi klart på serien Veronika.

Nu är det snart dags att sova.

Kram Susann 💜

2 kommentarer