Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 31 januari

Hej på dig som tittar in här hos mig. Det är sista dagen på januari och tiden går fort som vanligt. Idag steg jag upp tidigt.

Jag har varit hemma från jobbet då jag hade feber igår. På morgonen var jag feberfri fast sedan vid lunchtiden så hade jag lite feber igen. Fy så tråkigt det här är, febern kommer och går och nu när klockan snart är halv åtta på kvällen så har jag feber igen. Jag ska vara hemma imorgon och hoppas såklart att morgondagen ska vara feberfri. Jag har inte så mycket feber just nu 37,7 fast tillräckligt för att det ska kännas. Det här är riktigt tråkigt och imorgon är sista dagen jag kan vara hemma utan ett läkarintyg.

Hur har din dag varit?

Eftersom jag är sjuk så händer det inget särskilt för mig om dagarna. Jag jobbade lite, gjorde lite lektionsplaneringar så det finns inför imorgon. Jag tittade även på den tredjedelen i TAKK-utbildningen. Det är en internetutbildning som en kan se/gå via Region Uppsala. Mina kollegor såg avsnittet igår så då passade jag på att se det idag när jag ändå är hemma och inte gör något speciellt. För om jag är uppe för mycket så ökar min feber.

Jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer