Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 31 oktober 2023

Det har varit två intensiva dagar i Täby och nu känns det skönt att vara hemma och få sova i min säng.

Igår morse blev jag hämtad av Marielle, en kollega vid 7:30. Jag och tre andra kollegor skulle åka i en hyrbil upp till Stockholm. Alla övriga kollegor åkte i en hyrd minibuss. På vägen upp åt vi lunch i Stavsjö och var framme vid hotellet runt halv två. Vi checkade in på Scandic Täby och jag delade rum med Marie och Marielle. Vi hann vila en liten stund innan vi skulle träffas på Mellansjöskolan som ligger nära Täby kyrkby. Det var personal från tre andra skolor och vi delades in i grupper och diskuterade kring olika anpassningar som vi gör med våra elever.

Klockan 18.00 åt vi en gemensam middag, vi blev bjudna på buffé och det var väldigt gott. Till efterrätt fick vi pannacotta och de hade även ordnat med en liten tävling där mitt lag vann.

Vid åttatiden på kvällen åkte vi tillbaka till hotellet och satte oss en stund i baren och sedan avslutade vi i ett hotellrum. Vid halv elva gick Marielle och jag till vårt hotellrum för att sova. Jag somnade förvånansvärt fort. Jag brukar alltid ha lite svårt för att somna fast jag var väl helt slut efter allt.

I morse gick jag upp 6:45 och hoppade in i duschen innan det var dags för att äta frukost. Jag tyckte det var en bra och god frukost.

Klockan halv nio checkade vi ut och körde till Mellansjöskolan. Idag satt vi i samma grupper som igår och diskuterade olika case. Till lunch fick vi ris och en köttgryta.

Klockan 14:00 åkte vi hemåt mot Kalmar och vi stannade bara en kvart på en mack för toabesök och en varmkorv. Det var skönt att åka i bilen och vi var hemma en och en halv timme före minibussen.

Det har varit två intensiva dagar fast ändå givande att träffa andra.

Vi 19:00 öppnade jag ytterdörren till mitt hus och Mats hade maten färdig, böngryta. Det kändes lyxigt att komma hem till dukat bord. Nu ska jag sova för jag är supertrött. Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer