Tisdagen den 4 januari 2022

Godmorgon alla fina som tittar in till mig, vad glad jag blir att just Du är här. 💜

Idag är vi sega för inatt har vi sovit dåligt pga att Mats har hostat väldigt mycket hela natten. Visst hade jag kunnat lägga mig i ett annat rum fast orkade inte göra det så idag kommer bli en seg dag. Jag får vila lite senare i eftermiddag. Jag har varit uppe i ca en timme, från klockan åtta och väntat på att Mats ska vakna och komma ner. Han har precis kommit ner nu när klockan är strax efter nio.

Vi har inga planer för dagen mer än att jag ska plocka i ordning alla saker som vi haft med oss till fjällen. Igår gjorde jag inte så mycket utan behövde vila efter resan. Tvättmaskinen jobbar redan och snart ska jag sätta fart.

Igår pratade jag med Malin angående vår Stockholmsresa som vi ska göra i slutet av januari. Det är Ubbes femtiopresent som blivit uppskjuten ett år och nu kommer den kanske bli uppskjuten igen för föreställningen som vi ska gå på med Pernilla Wahlgren har skjutits fram till augusti. Så nu är frågan om vi åker upp till Stockholm som planerat och bara njuter av en helg däruppe i alla fall eller om vi väntar. Eventuellt skulle vi ju fortsätta en kortvecka till fjällen från Stockholm fast nu ser allt osäkert ut. nu när Omikron sprider sig så kanske det är bäst att hålla sig hemma. Det börjar bli lite tråkigt att en ska bli begränsad hela tiden. Vi får se vad som händer och vad vi bestämmer oss för. Det är ju nån vecka kvar.

Att 2022 skull starta på samma sätt som 2021 trodde jag inte utan jag trodde att vi skulle vara tillbaka som det var innan pandemin. Med tanke på vaccinet så trodde jag att läget skulle se annorlunda ut, fast vi har fortfarande restriktioner att förhålla oss till. Jag hoppas att läget snart förändras och hoppas på att kunna resa dit en vill och träffa de en vill.

Jag har sett att några har satt upp mål och önskningar för detta år 2022 och jag har funderat på om jag själv har några för 2022.

Mina tankar inför 2022

  • Jag ska fortsätta med min löpning och mina bad.
  • Jag ska äta mer vegetariskt
  • Jag ska skapa möjligheter till att umgås med vänner och släkt
  • Jag ska fortsätta lyssna på min kropp
  • Jag ska ge mig tid till återhämtning
  • Jag ska komma ihåg att jag fortfarande är sjukskriven på 50%

Detta är vad jag kan tänka mig är rimliga önskningar och mål för mig. Jag behöver fortfarande tänka på min energi och mitt fokus. Det märks att jag har svårt med mitt arbetsminne vilket görs sig mer synligt ju mer jag arbetar. Jag vill behålla min balans som jag tycker jag har nu.

Jag avslutar med en hoppbild för att bada gör mig gott 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *