Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 5 april 2022

Godmorgon alla fina som tittar in till mig. Idag när jag skriver dagens datum påminns jag om att jag ska messa Felix, Malin och Urbans äldsta son som fyller år idag. Nu när barnen blivit vuxna grattar vi med presenter bara om de fyller jämnt eller om barnen själva bjuder till kalas. Idag fyller Felix 27 år och det innebär att även vår äldsta son Victor fyller 27 år då vi fick våra första barn samma år med ca en månad emellan. Den andra maj är det Victors födelsedag. Vad hände? Barnen är snart lika gammal som mig … jag är väl typ runt 30 … 🤣

Felix och Victor den 18 september 1995. Victor vill inte vara med på bild så han täcker sitt ansikte med bläckfisken.

Min tid att vakna verkar vara halvsju nuförtiden. Så vid klockan sju är det dags att gå upp för mig. Idag skiner solen och temperaturen ligger på nollan. Det ser lovande ut för att det ska bli en fin dag. Nu kan vi bara önska att temperaturen ska stiga. Jag hoppas det gör det till påsk för då kommer Mats kusin Åsa och hennes familj på besök. Det ska bli roligt för det känns som det var längesedan vi umgicks över en helg.

Idag blir det bussen för mig in till Centrumskolan då Mats behövde bilen. Dottern fick ju lov att låna vår bil till när hon och William kommer hem till påsk. Samtidigt tänker jag att vi inom snar framtid bara behöver en bil så det är bra träning för oss att bara ha en bil. I eftermiddag ska jag till optikern, det var ett tag sedan jag var på en synundersökning och sedan kan jag åka med Mats hem från stan. Mats kunde fortsätta jobba hemifrån.

I kväll blir det någon form av träning, antagligen med Karin och Madeleine som vi brukar göra då det är tisdag. Vi får se när kvällen närmar sig.

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

4 kommentarer