Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 6 september 2022

Godkväll i stugorna. Här sitter jag i min ensamhet, Mats är och repar med Lokalteatern. Premiären närmar sig. Idag blev jag överraskad utav att Victor och Torun kom på morgonen. De hade tagit bussen från Byxelkrok, så det var trevligt att träffa dem på morgonen och i eftermiddag/kväll.

Ni som brukar titta in här vet ju att jag skulle till läkaren idag. Besöket gick bra och jag blev lyssnad på så hon förlängde min sjukskrivning på 50% året ut. Det var precis det jag ville med tanke på allt nytt på Centrumskolan. Sedan är planen att efter nyår prova att arbetsträna på 25%. Det känns väldigt skönt att det blev som jag ville, nu väntar jag bara på att försäkringskassan ska godkänna sjukskrivningen.

Tiden gick fort på Centrumskolan och jag hann med allt jag skulle i planeringsväg. Imorgon är en ny fullspäckad dag på Centrumskolan, kul när en har att göra.

Annars har det inte hänt så mycket. Det blev ingen löpning med Karin och Madeleine pga av att sonen kom på besök. Det får bli löpning nästa vecka istället.

En rolig sak är att jag kommit in på en kurs på Linnéuniversitetet, Näring kost och hälsa. Det är 7,5 p kurs och jag tänker att jag har nytta av den eftersom jag undervisar i hemkunskap. Kursen är helt på distans och det passar bra för då kan jag plugga när det finns tid och ork. Jag trodde inte jag skulle komma in då jag stod som reserv, fast igår fick jag ett mail om att jag var antagen. Idag har jag fixat inlogg och även sett den första” föreläsningen” digitalt. Nu kan jag mycket om matspjälkning.

Jag hoppas din dag varit bra, nu önskar jag godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer