Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 7 februari 2023

Godkväll, här sitter jag i soffan och har precis ätit middag, kyckling, klyftpotatis, broccoli och currysås. Så nu är jag proppmätt och trött. I eftermiddag har jag varit trött och seg. När jag kom hem från jobbet vilade jag fast kunde inte somna.

Kommer ni ihåg att jag skrev att Mats och jag fick ett DNA-kit i julklapp utav Rasmus? Det fick vi i alla fall och igår fick jag meddelande om att testet var färdigt. Det var spännande att läsa de olika etniciteterna som jag ska härstamma ifrån. Jag blev lite förvånad över resultatet för 1,4 % var skandinaviskt. Jag vet inte hur pålitliga dessa tester är, det var ett test från My heritage. Det var i alla fall kul att ha gjort det och nu väntar vi med spänning på Mats resultat.

Har du gjort något DNA-test?

I morse valde jag bort träningen på gymmet för jag har fortfarande hosta kvar och jag behövde städa och plocka här hemma nu när jag varit sjuk. På fredag kväll ska jag ju ha gäster och då vill jag att det ska vara i ordning. Jag får sprida ut min städning och mitt plockande för att orka.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

5 kommentarer