Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 7 mars 2023

Hej till dig som tittar in här hos mig. Idag vaknade jag väldigt tidigt och gick upp innan klockan var sju. I natt hade det snöat så nu har vi fått vinter igen. Jag som trodde att snötiden var förbi.

I går kväll fick jag tandvärk igen, vänstra sidan i underkäken så nu på morgonen fick jag ringa folktandvården för en tid. Jag fick en klockan 14:00 så knaprade värktabletter idag.

Mitt schema idag var fullspäckat och jag har börjat fundera på alla omdömen som ska skrivas denna vecka. Jag ser över all dokumentation jag har så jag kan skriva sedan utan att leta efter all dokumentation. Jag fick gå lite tidigare från jobbet idag eftersom jag hade tandläkartid. När jag kom ut så snöade det väldigt stora snöflingor.

Det tog ganska lång tid hos tandläkaren, nu är den lagad provisoriskt igen tills det finns en tid för rotfyllning. Tandläkaren tror inte på att det går att laga tanden eftersom det är en spricka i den. Nu ska jag avvakta och se om jag fortfarande får tandvärk för i så fall måste tanden dras ut.

När jag kom hem så var jag tvungen att skotta garageuppfarten innan jag kunde köra in bilen. Det var tur att det bara var några centimeter för snön var blöt och då är det tungt att skotta.

Sedan somnade jag i soffan och vaknade när Mats kom hem halv fem. Jag är så trött när jag kommer hem från jobbet så nu sover jag i stort sett varje eftermiddag.

Ikväll gjorde vi pizza och ikväll blev degen jättebra. Medans Mats gjorde degen så jobbade jag lite inför morgondagen. Vi har en pizzasten som vi lägger i ugnen när vi gräddar pizzan så bottnen blir perfekt bakad.

Det blev till och med efterrätt, fruktsallad så vi blev riktigt mätta. Nu sitter vi soffan framför tvn och tittar på serien Försvunna människor som finns på svtplay.

Jag hoppas att du har haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer