Arbete/sjukskrivning,  Jag

Torsdagen den 15 februari 2024

Den här veckan har jag inte sovit bra på nätterna utan är vaken flera timmar per natt och somnar strax innan klockan ringer. Då sover jag så hårt och gott och vill knappt vakna. Det är första veckan efter att jag har gått ner på mina 50%. Jag är fortfarande trött och sover när jag kommer hem på eftermiddagarna. Jag har inte vant mig att jag slutar klockan 12:30 om dagarna. Jag missar ganska mycket av det som händer på dagarna på jobbet och det har jag inte vant mig vid ännu. Det är nackdelen med att det inte fungerade med 75%.

Tiden går verkligen fort på jobbet nu och när jag kom hem från jobbet idag pratade jag med pappa en stund. Han var på prathumör och skulle träffa grannarna i eftermiddag på en fika. Han har alltid varit social och tar kontakt med andra människor.

Just nu händer det inte så mycket och jag hoppas att min trötthet snart ska lägga sig så jag känner att jag orkar mer. Jag vill även börja gymma igen då jag inte har haft ork till det.

En bild till Christels fotoutmaning ska jag så klart ha i inlägget. Dagens ord är grönt och ikväll gjorde vi orange Chicken och vi toppade med salladslök som gav fin grön färg till rätten.

Ikväll blir det som vanligt tid framför tvn. Vi tittade på skidskytte och tyvärr gick det inte så bra för Sverige, vi missade pallen precis.

Imorgon är det fredag och nästa vecka är det sportlov och då är jag ledig. Det ska bli så skönt med lite ledighet.

Kram Susann 💜

4 kommentarer