Arbete/sjukskrivning,  Jag

Onsdagen den 14 februari 2024

Idag är det alla hjärtans dag, är det något som ni firar? Vi brukar inte fira den här dagen direkt. Jag gjorde det när barnen bodde hemma, då kunde jag ge dem en liten gåva. Det har jag inte gjort nu när de inte bor hemma längre.

När jag kom till jobbet låg det en liten godisbit och en liten hjärtanlapp där det stod att jag är engagerad och kompetent. Det var Marielle som fixat till alla kollegor, så snällt. Vi hade även fått chokladhjärtan och gelehjärtan i vårt personalrum.

Efter jobbet åkte jag till Maxi för att handla lite skaldjur till i kväll. Jag tänkte att eftersom det är alla hjärtansdag så tänkte jag att vi kunde äta något gott och på fredag kommer vi inte äta skaldjur som vi brukar och då kan vi göra det i kväll istället.

I Christels fotoutmaning är ordet hjärta passande nog och då gjorde jag ett litet hjärta utav några räkor som får vara mitt bidrag idag.

I eftermiddag har jag även sovit fast bara en timme så jag hoppas att jag sover bättre till natten än vad jag gjorde i natt. Jag har även kollat på matteprovet som en elev ska ha imorgon.

Ikväll har vi chillat framför tvn och sedan ska jag nog gå och lägga mig tidigt som vanligt.

Jag hoppas du har haft en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer