Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 17 mars 2022

Det har varit en bra dag på Centrumskolan och vi har många diskussioner om hur det ska bli när vi flyttar och får större lokaler. Vi ska flytta och vara på två våningar, vi flyttar en och två våningar upp i samma byggnad och vi kommer få mer än dubbelt så stora lokaler mot nu. På det undre planet ska år 5-7 vara och det övre år 8-9. Vi kommer att vara två arbetslag och det är nytt mot nu då alla är tillsammans. Vi har 4 tjänster ute och Märit håller på med intervjuer denna och nästa vecka. Det ska bli kul med nya kollegor.

När jag kom hem blev det soffan direkt, sedan låg jag där och vilade tills Mats kom hem strax efter fyra. Jag valde att inte träna ikväll fast Mats var duktig och sprang runt Lindsdal och det blir drygt 7 km. Medans Mats sprang åkte jag och köpte mjöl som vi behövde.

När Mats kom hem efter löpningen lagade jag pappardelle med svamp och spenat. Det blev gott och vi blev mätta. Mats fick även en matlåda till imorgon så den blev han glad för. Han var inte lika glad över sin matlåda med stuvade bönor och riskorv som hade i början av veckan.

Ikväll är det Wahlgrens på tv och jag gillar det programmet. Tittar ni?

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer