Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 18 april 2024

Det är tydligen något som gör att jag vaknar klockan tre på natten fast inatt kunde jag somna om efter ett tag. Det är stor skillnad på hur jag känner mig på morgonen när jag har sovit en stund på småtimmarna. Jag kände mig inte helt utvilad fast ändå inte så trött som jag var igår.

Jag cyklade till jobbet och fick ta vantar på mig då temperaturen var på nollan. Det var någon som sa att det skulle bli snö.

Det gick som vanligt fort på jobbet och jag hann med allt jag ville och lite till så det känns bra inför imorgon.

När jag cyklade hem så började det att regna så när jag kom hem var jag sjöblöt. Jag fick lägga mig under filten för jag blev kall för jag hade inga regnbyxor idag heller. Nu måste jag se till så jag har regnbyxor med mig om dagarna.

Ikväll lagade vi mat för en gångs skull. vi är lite dåliga på att laga mat nu när det bara är Mats och jag. Vi lagade kålpudding med kokt potatis, brunsås och haricots verts. Det blev väldigt gott och Mats fick matlåda tills imorgon.

I eftermiddag pratade jag med yngsta sonen, det var ett tag sedan vi pratades vid. Han jobbar mycket och vi har inte haft möjlighet att besöka honom och Tova i Malmö. Vi ska försöka planera in ett besök kanske i maj.

Ikväll föll det stora snöflingor fast de smälte så fort de nådde marken. Jag hoppas vi klarar oss från snön nu.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 18 april 2024