Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 21 april 2024

Vilken chock jag fick när jag vaknade i fredags. Det snöade jättemycket när jag vaknade.

Mats och jag samåkte in till jobbet. Sedan när jag slutade vid 12:30 gick jag in till stan för jag skulle köpa en present till Ingela. Då var det sol och fint väder. Den här dagen bjöd på riktigt aprilväder för det regnade även i fredags.

Sedan tog jag bussen hem och vilade lite. På kvällen testade Mats och jag en ny vietnamesisk restaurang, S/B. Vi tog 5 tapas rätter och det var gott fast lite dyrt.

Därefter åkte vi hem och tittade på Masked singer alltså en lugn hemmakväll.

På lördagen var det en fin morgon fast blåsig. Jag kan fortfarande inte springa så det fick bli till att gå rundan. Sedan blev det ett härligt dopp som vanligt. Det var 2 grader i luften och 6,8 grader i vattnet.

Efter badet åkte vi hem och åt lite frukost. idag blev det inte så mycket för vi skulle träffa min syster som är och hälsar på sin kompis anna som bor på Öland. De ville ses för en lunch. Klockan ett sågs vi på Bryggan fast det var väldigt många personer där så vi gick till Blomlöfs istället. Jag tog en räksallad och det var gott.

Efter lunch åkte vi hem och vilade för klockan 16:00 var vi bjudna till Ingela som fyllde år, 54 år. Där fick vi grillad kyckling och potatissallad och jag fick dricka bubbel för Mats var chaufför. Vid åttatiden på kvällen åkte vi hem efter en trevlig kväll. Det blev tidigt i säng för idag skulle vi upp i vettig tid.

Mitt alarm stod på halv åtta i morse. Klockan kvart i nio åkte vi till Byxelkrok för att hjälpa Victor att städa i restaurangköket. Vi torkade ur alla kylskåp, bänkar och jag städade även toaletterna. Sedan diskade vi alla tallrikar.

När vi hade gjort det som Victor ville ha hjälp med så åkte vi och åt varsin hamburgare i en kiosk.

Därefter åkte vi till huset som Victor hyr till sina anställda. han kommer nog ha ca 15 boendes där och själv bor han och Torun i sin husvagn på tomten. Vid halv fyratiden åkte Mats och jag hem igen och har bara slappat här hemma ikväll.

Den här helgen har varit blandad kompott som vanligt och nu laddar vi för en ny vecka.

Kram Susann 💜