Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 19 juli 2024

Vi vaknade upp i husbilen i Älmhult idag utanför pappas lägenhet. Klockan var bara halv sju så vi började titta på ett avsnitt av Förrädarna UK. Klockan 8:00 gick vi in till pappa som fixat fram frukost till oss. Efter frukosten tog vi adjö och skulle dra oss hemåt till Lindsdal. Vi körde över Växjö så vi stannade till på Holmgens fritid där de säljer husbilar och tillbehör. Jag ville köpa Thetford aqua kem till vår toalett i husbilen. Vi har provat tabletterna som vi köpte på biltema fast jag har hört att thetford ska vara bättre.

När vi kom hem packade vi ut och jag startade tvättmaskinen. Sedan åkte vi och handlade för imorgon ska vi åka iväg igen med husbilen tillsammans med Malin och Urban. När vi kom hem från Maxi lagade vi lunch, vi hade långkokt kött som vi värmde och åt med sallad till.

Efter lunchen var jag tvungen att sova lite för att orka med kvällen. Mats städade husbilen, dammsög och torkade golvet. När jag hade sovit nästan en timme så tog jag hand om rabarberna som jag plockade hos Victor i onsdags. Nu ligger de färdigdelade i frysen det som ska användas till paj. Jag gjorde även två påsar som jag ska använda till saft.

Klockan 17:40 körde vi till Villa Famiglia för Elliot och Molly skulle sjunga. Vi åt pizza tillsammans med Ingela, Nicke och Fredrik och sedan lyssnade vi på Elliot och Molly. De var duktiga som vanligt och sjöng fint tillsammans.

Det blev en trevlig kväll, en fantastisk sommarkväll.

Kram Susann 💜