Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 2 maj 2024

Idag för 29 år sedan kom han vår förstfödda son efter över 40 h vattenavgång. Jag undrar var åren tar vägen.

Efter jobbet cyklade jag in till stan och shoppade två skjortor till Mats. Jag träffade även dottern och vi fikade på varsin glass.

Därefter cyklade jag hem och la mig i uterummet och halvsov tills Mats kom hem.

När Mats kom hem åkte vi till Hansa city för vi skulle hämta en sak på cervera och lyssna lite på Molly och Elliot som spelade inne på The Box. Jag shoppade en kavaj och en kortärmad tröja till mig. På vägen till The box ringde vi Victor för att gratta och då fick vi reda på att de var på väg in till Kalmar i ett ärende plus att han har fått sina tillstånd så att han kan öppna restaurangen till Kristi himmelsfärd. Tanken var att vi skulle gratta Victor lite längre fram eftersom det har varit så stressigt för honom fast nu när de ändå befann sig i Kalmar och tillståndet var klart så träffades för att äta tillsammans. Dottern var också med och åt. S och William hade köpt ett eldningsfat och lite annat smått och gott och det var även från Rasmus och Tova. Vi använde oss utav svisch den här gången för vi tänker att lite pengar kan komma till användning nu i starten av Victors restaurang. Annars tycker jag det är tråkigt att ge pengar.

Vi bestämde oss för att äta på S och B. Barnen tyckte det var en helt ok restaurang fast hade lite höga förväntningar på restaurangen. Vi blev i alla fall mätta av tapasrätterna.

Efter maten åkte vi hem och Victor och Torun följde med för att hämta ett brev och lite saker. Det blev en trevlig kväll och det var roligt att vi kunde fira Victor.

Jag är så glad att han äntligen fick tillståndet så han kan öppna när han tänkt sig. Nu hoppas jag att det kommer många och äter så att det går runt för honom och Torun. Det är ju det en vill som förälder att sina barn ska må bra och klara sig här i livet.

Kram Susann 💜

2 kommentarer