Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 20 januari 2022

I morse hanns inte med något inlägg då jag ändrade min arbetstid till att börja tidigare. Vi saknade lite personal så då löste vi det med att jag täckte upp. Det har varit fullt upp på skolan och det blev även en liten promenad med några elever, nästan 2 kilometer och det tycker eleverna är väldigt långt att gå.

Idag har solen skinit fast det har blåst som sjutton. En sådan blåst som blåser rätt igenom märgen och temperaturen har legat runt 3 minus. Det har till och med kommit några snöflingor fast det varade inte så länge.

När jag kom hem så vilade jag fast somnade aldrig. När Mats kom hade handbollsmatchen börjat och det hade inte jag koll på. Sverige vann mot Ryssland. 😊

Idag kom det nya restriktioner och jag undrar vilka som inte testar sig för att låta de som behöver testa sig göra det. Vill en inte veta om en har Corona eller inte? Nu är ju knappast frågan om jag kommer få Corona utan när jag kommer drabbas. Än så länge har jag inga symptom och när jag får symptom så är tydligen jag en utav de som ska testa mig eftersom jag jobbar i skolans värld, om jag förstått restriktionerna rätt.

Dagens bild innan jag åkte till jobbet

Det blev ingen träning för oss ikväll för jag var för trött och mitt huvud var lite svajigt till gränsen på yrsel. Det berodde på att jag hade koncentrerat mycket idag på jobbet. Det fick helt enkelt bli en vilodag till. Vi åt soppa som vi hade kvar från igår.

Nu blir det snart Mästerkocken och sedan sängen, kram Susann 💜

2 kommentarer