Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 21 2022

Godmorgon, här blev det sovmorgon kan ni tänka er. Jag somnade om och vaknade vid klockan 8 och då låg jag kvar i sängen och surfade på min telefon. Vid kvart i nio steg jag upp och nu har jag duschat, vattnat alla mina växter och tänkte titta in här en snabbis.

Solen skiner och termometern står på 25 grader, alltså kommer denna dag också bli varm och härlig.

Igår blev det en stund på stranden, Granudden och det var skönt att kunna svalka sig i vattnet med en vattentemperatur på 20,1 grader och 27 i luften. Vi lämnade stranden vid halv två för då var jag rastlös och ville hem. Sedan var vi bara hemma och läste bok eller rättare sagt Mats läste i sin bok, Jag är Pilgrimen och jag lyssnade på Bara ett litet mord. Till middag stekte vi potatis och fisk på stekbordet och det blev gott. Annars blev det en lugn dag, alldeles för lugn enligt mig. Nästa sommar vill jag ha mer planerat innan för jag märker ju att det inte blir inplanerade saker när Mats har så mycket fritid där han bara vill skrota omkring. Jag får planera in saker med kompisar och barnen nästa år så det händer lite. Att ha det så här oplanerat gör mig mer stressad… Tänk så olika vi är, Mats blir mer stressad av att ha inbokade saker….

Idag har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Det kanske blir en tur med bilen på Öland och se om vi hittar lite fina badplatser. Vi skulle även behöva titta på lite liggunderlag som vi behöver tills vi ska sova över på Blå Jungfrun. Det kanske blir både och.

Nu önskar jag er alla en bra torsdag och glöm inte att dricka i sommarvärmen, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 21 2022