Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 24 augusti 2023 – Vad det forsade.

Idag tog jag bilen till jobbet eftersom jag skulle handla lite på Ikea i eftermiddag. Jag hämtade William och dottern på väg till jobbet för dottern jobbar nära Centrumskolan och William skulle gå bredvid på mitt jobb. Eftersom han inte har hittat något jobb ännu så tänkte jag att vi skulle kunna ha honom som vikarie ibland. Just nu är vi i stort behov av timvikarier.

Idag fick jag näsblod på jobbet som aldrig ville ta slut. Det bara forsade ur och som tur var jobbade vår skolsköterska Idag. Hon hjälpte mig att stoppa in två tamponger i näsan fast de var snabbt fyllda med blod. I dryga timmen rann det blod från min näsa. Jag fick även en speciell bomull som skulle hjälpa till att stoppa blödningen. Jag fick byta dem till ett par nya. Jag fick ringa 1177 och de hjälpte mig att få en tid på hälsocentralen. Fast lagom när jag pratade med 1177 så slutade det att blöda. De ville att jag skulle bli uppkollad på hälsocentralen i alla fall. På hälsocentralen konstaterades att jag hade lite lågt blodvärde vilket inte var konstigt med tanke på hur mycket blod som runnit ur min näsa. Läkaren lyssnade på hjärtat och tittade i näsan. Han tyckte inte det behövdes etsas. Så jag kunde åka tillbaka till jobbet igen.

Som barn blödde jag näsblod ofta fast jag har aldrig blött så mycket som jag gjorde idag. Det var inget trevligt.

Det gick bra för William idag när han var på besök och var med på några lektioner. Han blev godkänd av mina kollegor som tyckte han verkade lugn och tog kontakt med några elever på ett bra sätt.

Efter jobbet åkte jag till Ikea och handlade lite småskålar som jag behöver till imorgon kväll till mina såser.

När jag kom hem var jag yr och somnade i soffan och sov till Mats kom hem 16:40. Sedan blev det lite städning och därefter köpte vi hämtmat.

Nu måste jag snart sova för att orka med morgondagen.

Kram Susann 💜

4 kommentarer