Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 24 mars 2022

Godmorgon alla fina!

Nu känns det som om våren har kommit. Solen skiner, näsan rinner och allt känns som det brukar vid den här tiden. Idag ligger temperaturen på nollan nu när klockan är lite efter sju. Som vanligt vaknar jag runt sex och kan inte somna om. Det är bara till att fånga dagen.

Det blir såklart Centrumskolan och vid ingången till skolan växer denna växt, som luktar ljuvligt i lagom dos. Den här busken har blommat sen typ november fast nu doftar den också. Jag vet inte vad det är för en buske, är det någon som vet?

Tv-nyheterna har jag på i bakgrunden och de berättar om 18-åringen som har mördat i Malmö. Det får ju en till att undra vad det är som har gått så snett så det är den enda utvägen att ta till våld.

I eftermiddag har jag tiden till läkaren som jag har varit lite orolig för denna vecka. Jag kommer bara hinna hem en liten sväng innan läkarbesöket så jag kommer inte kunna sova idag. Jag tror att jag kommer få fortsatt sjukskrivning fast det är ju alltid en liten osäkerhet. Fast nu kommer jag nog vara mer orolig för försäkringskassan eftersom min handläggare där som jag fick förra hösten verkar mer rigid i sitt tänk. Det blir lite ältande från min sida fast snart har jag ältat färdigt.

I Christels utmaning idag är ordet smaklöst. Nu har jag fått något att bita i för vad hittar jag för bild till det. Jag behöver nog tänka idag så kommer bilden i kvällens inlägg. Vad tycker ni andra som är med? Var detta ett lätt ord för er? Jag tror att detta ord nog var det svåraste.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer