Arbete/sjukskrivning,  Jag

Torsdagen den 25 januari 2024

Det var verkligen en överraskning att komma först till jobbet idag. Jag möttes av att våra kontorsdörrar var uppbrutna och våra personaldatorer var borta. Någon eller några har varit på vår skola och förstört och stulit. Jag ringde chefen och hon ringde polisen. Vi hade lite att göra de kommande timmarna. Vi beslutade ganska snabbt att vi skulle stänga skolan idag, så våra elever fick ledigt.

Poliserna tog bara emot ärendet och de kom inte till skolan för att se hur det såg ut. Media var snabba på bollen, jag fattar inte hur fort de får nys om något. På fm var det redan en artikel på Barometerns hemsida.

Det blev lite allt möjligt gjort idag och Annika och jag var och handlade bord och stolar på återbruket. Vi var även en runda på Ikea.

I eftermiddag efter jobbet följde jag med Annika hem för vi skulle boka flyg till London. Vi har redan bokat hotell och nu skulle vi boka flyg. Det gick sådär då vi hade telefonerna att boka med. Det slutade med att Mats fick komma på vägen hem med sin dator så vi kunde göra bokningen på datorn. Till slut lyckades vi så nu har vi flyg och hotell till London i maj.

Ikväll har vi inte gjort något särskilt, bar tittat lite på tv. Runt halv nio kom Victor och ska vara här till lördag. Han har lite möten inbokade imorgon eftersom han tänker starta företag och driva restaurangen i Byxelkrok som han jobbat på de senaste somrarna. Vi hoppas att allt går bra och att han kan starta sin firma.

Idag var det vår i luften fast det varar säkert inte så länge till då det brukar bli lite bakslag innan våren bestämmer sig att komma på riktigt.

Kram Susann 💜

4 kommentarer