Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

En lugn helg

I fredags efter jobbet åkte jag och köpte räkor och krabbklor. Det blev som vanligt en skaldjurskväll framför tvn. Enda skillnaden var att Victor var hemma och umgicks med oss. Tyvärr blev det inga ostron då de inte hade marennes som vi tycker är godast.

I fredags hade Victor tre möten med olika personer för att förbereda för sitt företag och leverantörer. Det verkar som en hel djungel och han blir lite slussad runt då den ena säger si och den andra säger så. Vi hoppas det löser sig så att han kan öppna när han vill till Kristi himmelfärds helgen.

Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Nu är isen försvunnen fast stegarna var inte isatta vid koudden där vi brukar bada så det var fortfarande till att bada vi norrlidsbastuns brygga. Där är det inte så djupt och geggig botten. Det går inte hoppa från bryggan fast vi gjorde ett försök till hopp från stegen. Det var 1 grad i luften och 0,4 grader i vattnet.

Vid halv tolv cyklade Mats till stan för han skulle ha två konserter med Månkören och komma hem sent då de skulle gå ut efter den sista konserten. Jag tillbringade min lördag i soffan och sov nog nästan hela eftermiddagen då jag kände mig helt slut. Victor passade på att träffa en kompis och sedan när han kom hem på kvällen så tittade vi på tv och umgicks.

Söndagen blev också en vilodag för mig då Mats hade sista konserten med Månkören. Victor tillbringade dagen med sin syster. Jag själv sov mycket även denna dag, känner att det blir min återhämtning inför jobbveckan som kommer.

Jag vet inte vad som hänt mina vänners bloggar då jag inte kan se några inlägg. Jag får anta att det är Nouw som krånglar igen för alla kan ju inte ha gett upp sitt bloggande. Jag hoppas att jag snart kommer in och kan se deras inlägg.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Ha en bra måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer