Torsdagen den 29 oktober 2020 Ledig

Idag har jag börjat dagen med att fixa med bloggen och ännu är jag inte riktigt nöjd då jag åter igen tagit hjälp av Tovas pappa Niklas. Det är tur att han är snäll och hjälper mig. Idag är jag ju ledig från skolan, lite läslov och det är väldigt skönt. Så jag har suttit hela morgonen vid baren med min dator och i högtalaren ljuder min ljudbok, Skuggsystern tredje delen i serien sju systrar av Lucinda Riley.

Snart är det väl dags för mig att göra lite nytta här hemma och jag tror att tvättmaskinen har jobbat färdigt och tvätten behöver hängas upp. Sedan ska jag åka till affären för att handla batteri till en campinglampa. Jag ska prova att ha med den ikväll när vi ska bada efter löpträningen. Förra torsdagen hade jag en annan campinglampa och den lös ju sådär så nu hoppas jag att denna lampa är lite bättre. Jag ska nog ta en tur runt och se om jag hittar någon brygga där det kan finnas nån ljuskälla för visst borde det finnas det någonstans så det går att bada på kvällen då det är mörkt.

Utomhus är det sådär grått och fuktigt och regnet hänger i luften, alltså en vanlig höstdag. Nu får en väl vara glad om det är uppehåll. Det är ju inte superkallt ännu utan temperaturen ligger på 10 grader och då kan väl en inte klaga.

Jag önskar alla fina bloggvänner en härlig torsdag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *