Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 8 september 2022 – sovit som en stock.

Godmorgon, vad jag har sovit inatt. Jag somnade redan runt 22 och vaknade inte förrän kvart i sex. Jag låg kvar i sängen och surfade runt då jag inte ville vara på datorn i går kväll. Jag behöver ju hushållar med min datortid eftersom jag blir lite snurrig och illamående. Det beror ju på att jag använder datorn så mycket i mitt arbete. Nu när klockan blev sju tyckte jag det var dags att stiga upp.

Mats han är ju kvar i Borgholm och sover på hotell fast han kommer hem i eftermiddag. Nu skiner solen så det ser ut som om det kommer att bli en fin dag. Det är 9 grader utomhus så visst går vi mot det kallare hållet. Jag längtar ju lite efter att det ska bli kallare i vattnet.

Jag tänker att jag ska åka till universitetsbiblioteket och se om jag kan låna en bok som jag behöver för min kurs. Jag såg att mitt lånekort hade gått ut och behöver förnya det. Jag hoppas att jag kan låna boken idag så jag hinner läsa lite i helgen.

Annars är det en ganska lugn dag på Centrumskolan och jag ligger i fas med mina planeringar utav lektionerna och det känns extra bra.

Ikväll har jag tänkt träna med Sweden runners och Annika ska följa med mig. Jag känner att jag har så svårt att komma iväg så jag har typ tvingat Annika att följa med mig så jag inte kan backa när tiden närmar sig. 😱

Vi ska även hinna städa lite idag för imorgon kommer Linda och Christian. De kommer snart att åka till Österrike för att bo där vinterhalvåret så vi vill passa på att träffas innan de åker. Sedan kommer det ju att dröja ett bra tag innan vi ses. Det hade varit roligt att åka till Österrike för att hälsa på fast det är svårt att få till så det passar med jobb och ledighet.

Jag funderar på om jag ska åka och ta ett morgondopp innan jobbet idag, får se om jag hinner det eller om jag prioriterar att städa innan jobbet. Jag är lite restriktiv med vad jag gör innan jobbet eftersom jag fortfarande behöver hushållar med energin.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 8 september 2022 – sovit som en stock.