Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 9 september 2022

Godmorgon, tänka att det redan är fredag. Veckodagarna går fort och den efterlängtade helgen är här. Igår fixade jag mitt bibliotekskort på universitetet och tog lite bilder på några utav sidorna i boken som vi har som studentlitteratur i kursen. Jag har ställt upp mig på kö till boken och det fanns bara två refböcker på biblioteket.

Efter mitt biblioteksbesök i går morse åkte jag till kallbadhuset och satt med ljudbok i öronen. Det var en fin morgon, 17,8 grader i vattnet. Så skönt att starta dagen med ett dopp.

Efter mitt dopp var det dags att åka till Centrumskolan för att jobba. Dagen förflöt på bra och när jag kom hem så somnade jag i soffan i uterummet.

Vid kvart i sex hämtade jag Annika för jag hade typ tvingat med henne på Sweden runnersträningen för jag är så omotiverad just nu att åka och träna. Jag är så nöjd att Annika följde med mig för vi hade backintervaller och sedan lite styrka på det. Det känns ju alltid så bra efter en sådan träning och nästa torsdag ska Annika följa med igen för hon tyckte det var roligt. Det var ju tur för mig och så vet jag att nästa torsdag lär jag komma iväg igen då Annika ska med. Det var denna backen som vi sprang i upp och ner fast här på bilderna syns det knappt att det är en backe. Vi som kämpade så.

Sedan när jag kom hem efter träningen åt jag nudlar och bara tog det lugnt tills det var dags för sängen.

Idag klev jag upp vid sju och termometern visade 15 grader, det blåser och är ganska grått på himmeln. Jag tror att de till och med lovat regn idag.

Jag tänkte på en sak igår när jag gick till bilen: september är en ganska rolig månad då alla verkligen klär sig olika. Jag gick med shorts och t-shirt och sedan såg jag andra i någon kofta, långbyxor, skaljacka, dunjacka. Det ser faktiskt ganska roligt ut. Är det varmt eller ät det kallt? Hur är ni klädda? Är ni varmblodiga som jag eller fryser ni?

I eftermiddag ska jag hem och vila, jag hoppas jag hinner slumra till lite innan Linda och Christian kommer vid 16. Vi ska äntligen ses, för det var ett tag sedan. Det är svårt att få till träffarna och snart så ska ju de tillbaka till Österrike. Det ska i alla fall bli kul ikväll.

Nu ska jag plocka lite, hade lite kvar i köket. Det som är kvar är det som inte Mats hann igår när jag var på träningen.

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer