Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 9 november 2023

Födelsedagen i tisdags firades på kvällen med dottern och William. Vi åt sushi och Mats hann vara med en stund innan han drog på teaterrep. Jag fick en fin förstoring på hela familjen som var tagen när vi var i Korea utav dotter. Helgen innan fick jag en adventskalender med kluringar av Victor och Torun. Utav Rasmus och Tova fick jag ett blomsterbud, en fin bukett.

På kvällen kom även Malin och Urban, Marie och Jimmy och firade mig. Jag fick en flaska glögg av Malin och Urban. Utav Marie och Jimmy fick jag ostar och seranochips. Så jag blev firad. Utav Mats fick jag ett par fingervantar som jag ska i tumvantarna när jag åker skidor och det är kallt. Sedan har vi bestämt att vi ska köpa slalomutrustning som födelsedagspresent kombinerat som julklapp till varandra.

Igår onsdag var jag hemma med feber och halsont och jag har även varit hemma idag. Min feber ligger runt 37,7 och jag hoppas att jag är feberfri imorgon.

Imorgon ska jag också vara hemma och vi fick ställa in vår kväll imorgon då Lena och Toni skulle kommit. Det kändes tråkigt för detta datumet har varit bestämt ett tag och vi hade svårt att hitta ett datum som passade alla.

Det är i alla fall tråkigt att vara hemma med feber.

Ha en bra kväll, kram Susann 💜

8 kommentarer