Torsdagen den 9 september 2021

Godmorgon, tänk att det redan är torsdag. Dagarna går väldigt fort nu. Jag har masat mig ur sängen fast jag har hunnit läsa lite bloggar innan jag klev upp och in i duschen. Utomhus är det grått och det är blött på marken så jag antar att det regnat lite i natt. Temperaturen ligger på 14 grader, som igår så jag hoppas på att denna dag ska bli lika varm och fin som gårdagen med sina 26 grader.

Idag blev Mats hämtad 6.45 för han skulle till Stuvenäs. Det är upptaktsdag för alla rektorer, så han lär komma hem sent ikväll. Så jag får lite egentid ikväll, undrar vad jag ska hitta på att äta då. Kanske beställer jag hem något eller kokar jag gröt. Vi får se vad jag är sugen på efter min träning med Sweden runners.

När jag kommer till jobbet idag ska jag fixa med icabeställningen för nästa vecka. Vi måste ha bra framförhållning så jag har alla varorna till hemkunskapen i vecka 38 eftersom de bara kör ut och lämnar på eftermiddagen. Vi vill ha varorna på måndagar och då får det bli så att vi planerar i god tid. Jag tycker att det har gått bra hittills med beställningarna även om det är svårt att veta hur mycket som ska köpas av allting. Än så länge är det inte katastrof utan det mesta har räckt hela veckan.

Idag börjar jag 10.15 så jag tror att jag ska orka plocka lite idag här hemma. Vi struntade i städningen igår då jag var helt slut och var tvungen att sova. Jag somnade under fotbollsmatchen och har sovit hela natten ända fram tills Mats åkte. Jag har ingen huvudvärk idag fast mitt huvud är ändå lite tungt och det känns att jag hade huvudvärk igår. Tvättmaskinen jobbar redan så det är bra, nu är det bara jag som ska städa lite toaletter och plocka lite annat smått och gått. Jag ska ta bort sängkläderna som Victor och hans kompisar hade och tvätta dem och bädda rent så det kan komma nya nattgäster.

Igår klänning och idag kjol, undrar vad som hänt med mig. Jag vet inte riktigt när jag hade kjol på mig sist, det är nog flera år sedan. Nu åkte i alla fall kjolen på och jag är inte helt bekväm med att gå i kjol fast tänker att jag kan nog vänja mig.

Dagens outfit

Nu önskar jag alla en bra torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *