En fantastisk fin kväll

Jag hann göra beställningen på ica idag fast kom på att jag måste titta på receptet som vi ska använda om det är något mer som behöver beställas. Det är tur att beställningen går att ändra fram till söndag em. Idag var jag på biblioteket med en elev och det var första gången jag var där sen de flyttade dit. Den nya lokalen är väldigt fin och högt i tak. Jag måste nog gå dit fler gånger för att veta vart alla böcker står. Nu fick vi fråga oss fram då eleven ville låna It av Stephen King.

När jag kom hem hann jag slänga in en maskin tvätt innan jag somnade i soffan. Det märktes att jag inte var lika trött idag som igår för jag sov bar drygt en halvtimme.

Ikväll var det träning med Sweden runners och det stor intervaller på schemat, 30-30-30. Vi gick först 30 sek, sedan joggade vi 30 sek och sedan sprang vi snabbt 30 sek. Så höll vi på i först fem minuter sedan tog vi bort att vi fick gå utan sedan skulle vi jogga, springa och sprinta. Det var väldigt jobbigt med alla intervaller. När vi hade kört intervallerna blev det styrka med armhävningar, benböj och andra övningar.

Efter träningen var vi några som åkte och badade. Det var en skön kväll, runt 17 grader i luften och i vattnet var det 17,7 grader. Det märks att det blir mörkare om kvällarna för förra veckan när vi badade kunde vi se solnedgången fast ikväll var solen nästan nere. Vi var fyra som badade och det var jätteskönt i vattnet. Två utav de som badade har tänkt att bli vinterbadare så vi får se om de fortsätter sedan när det blir kallare.

När jag kom hem gjorde jag gröt för jag orkade inte hämta pizza och dessutom hade jag bara morgonrocken på mig när jag åkte hem. Jag kanske hade chokat pizzabagaren om jag kommit in i bara morgonrocken och köpt pizza.

Nu ikväll ska jag bara chilla framför tvn innan det är dags att gå och lägga sig.

Jag hoppas ni haft en bra dag och har njutit av våra fina sensommardagar, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *