Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Trandagen

Godmorgon, vad jag har sovit i natt. Det märktes att jag inte sov igår eftermiddag, för jag vaknade inte när Mats gick upp klockan 6 utan vaknade inte förrän kvart i sju när Mats skulle åka till jobbet. Det är fredag och trandagen så det kan ju inte bli bättre. Förr när barnen bodde hemma så kom alltid tranan på besök, i år hittade den inte hit fast jag hörde att den hade lärt sig svisha enligt barnen. 🤣 Detta är en tradition som inte jag är uppvuxen med, utan jag lärde mig denna utav Mats. Firar ni trandagen?

Det är en underbar morgon, solen skiner och det är 6 grader i luften. Det ser ut som det kommer att bli en härlig och varm dag. Jag tror att det skulle bli kallare i helgen fast jag hoppas att det inte stämmer. Än så länge har vi inga helgplaner. Egentligen skulle Mats sjungit med Månkören ikväll på stortorget fast nu kommer det inte bli något för Mats del för körledaren är sjuk. Några från Månkören ska sjunga i alla fall fast inga månkörenlåtar så då ville Mats inte vara med.

I dagens fototutmaning som Christel har är ordet – vårfärger. Det är helt klart ett lättare ord än smaklöst som det var igår. Var ni som mig att ni fick tänka länge på vilken bild ni skulle använda till ordet smaklöst? Idag får det bli en bild från den 9 maj 2017 då färgen vit mötte färgen grön. Både vit som står för ljuset och det skira gröna som står för det nya är vårfärger för mig. Tack Christel för denna roliga utmaning 💜

Idag på jobbet ska jag och Marielle ha elevens val tillsammans med några elever. Vi ska ha lite lekar/tävlingar som vi har kallat Bäst i test. Eleverna blir indelade i två grupper där jag och Marielle är lagledare för varsin grupp. Det ska bli kul.

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

5 kommentarer