Tur jag börjar sent.

Godmorgon här från Lindsdal. Jag sitter i min favoritsoffa med datorn i knät och tvnyheterna skvalar från tvn. Min skönhetssömn i går eftermiddag blev inte så bra då jag hade svårt att sova i natt. Dessutom har jag vaknat stup i kvarten, haft hostattacker och när inte jag har hostat så har Mats hostat. Det har nog inte varit den bästa sömnen för någon av oss. Som tur är så börjar jag ju senare så jag kan sova fram till 8.30 och det gjorde jag idag. Min bästa sömn blir när Mats åkt till jobbet vid 6.45 och fram till mitt alarm ringer 8.30. Det är tur för då får jag ändå min sömn för att orka med mitt jobb.

Idag är det verkligen en grå dag, termometern visar 0 grader så idag slipper jag skrapa bilrutan, jippie. Ni får en dagens bild, ser lite trött ut.

Idag är det lillefjompsafton som Lotta säger. Det är inget särskilt på agendan denna onsdag förutom att det är vår städdag. Jag kommer säkert vara trött när jag kommer hem från jobbet så det blir en liten eftermiddagslur. Jag ska ställa klockan så jag inte sover för länge idag, måste ju hinna städa också. Mats har ju lite hjälp från JC, som har jobbat varje dag denna vecka så kök och hall är dammsugit och klart när vi kommer hem.

Nu önskar jag er en härlig lillördag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *