Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tyst, tomt och covidtest.

Tyst och tomt var det min mamma alltid sa när vi hade varit där en helg och hade åkt hem. Precis samma ord sa jag efter att barnen åkt till Malmö i förmiddags. Nu har vi varit tillsammans en vecka i fjällen så då har det varit mys med familjen precis som jag gillar. Nu när alla har åkt hem tycker jag känns lite vemodigt.

Dottern hade feber när de åkte så hon skulle bara hem och bädda ner sig. Här hemma är det också lite sjukstuga för Mats är förkyld och hostig. Vi har precis varit iväg så Mats har tagit ett covidtest på parkeringen utanför City Gross. Nu hoppas vi att han får svar imorgon och att han känner sig piggare till den 5. då vi är bortbjudna till Oskarssons. Vi får se hur han mår tills dess.

Idag händer det inte många knop här, det är tvättmaskinen som får göra jobbet idag. Vi får ta en vilodag idag så kommer vi igen en annan dag. Det är lite att plocka upp och tvätta innan det kan läggas in i garderoberna igen.

Jag ska även jobba en liten stund idag för jag ska skicka iväg vår icabeställning så vi har den på måndag när vi börjar den 10:e på centrumskolan.

Jag hoppas ni har en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer