Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Uppföljningsmöte

Idag hade vi ett möte på Ability med handläggare från försäkringskassan, arbetsförmedling och arbetsförmedlingens arbetsterapuet plus Evelina på Ability. Det känns ganska deprimerande då det inte har blivit direkt den effekten som de ville åt innan jag började på Ability. Det vi kan konstatera är att jag har blivit sämre nu när jag har varit på Ability, jag är tröttare och min enerigi är väldigt låg. Jag får snabbare mina symptom och hinner inte återhämta mig då jag är där i stort sett varje dag. Jag eller de vet inte i dagsläget hur vi går vidare, nu hänger det på vad läkaren tycker och min sjukskrivning går ju ut nu på fredag. Jag kunde nästan tolka det som om de tyckte att jag inte ska vara i samverkan utan det är kanske för tidigt för mig. De tyckte nog att en heltidssjukskrivning kanske var det bästa för en tid fast allt hänger ju på vad läkaren tycker och tyvärr jobbade jag ju 25% och visade att jag kunde jobba vilket betyder att läkaren inte kan sjukskriva mig på heltid. Fast handläggaren på försäkringskassan sa att läkaren kunde sjukskriva mig på heltid om jag var tydlig mot henne för arbetet på socialförvaltningen kan knappast räknas som ett riktigt jobb, för ärligt talat så var det ju en nödlösning från kommunens sida. Jag får väl försöka ringa till läkaren imorgon och få en tid, en fysisk tid med läkaren den här gången.

Just nu är jag så trött, orkar i stort sett ingenting. Jag sover när jag kommer hem och går och lägger mig tidigt. Just nu känns livet ganska tungt, kanske ska försöka få till en tid till en psykolog också.

Här hemma har jag dragit ner på nästan allt, jag gör inget utan min lediga tid tillbringas i soffan eller sängen. Jag orkar inte träna på gymmet eller springa vilket känns tråkigt. Ett blogginlägg vill jag göra dagligen, helst fler fast det tar så mycket energi så bloggen får väl halta helt enkelt. Bloggen är ju en sorts dokumentation över mitt liv och mående så lite skrivande är ju bra. Tyvärr kanske inte inläggen är så upplyftande, fast mitt liv är ganska deprimerande just nu och det avspeglar sig såklart här.

<3

Kommentarer inaktiverade för Uppföljningsmöte