Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran

Tid att återhämta mig

Jag ringde hälsocentralen idag angående att min sjukskrivning går ut på fredag den 31 maj. Jag tänkte att jag ville vara ute i god tid för jag ville ha ett fysiskt möte och jag vet att min läkare inte jobbar alla dagar i veckan. Jag hade sån tur att jag fick komma idag.

Jag hade förberett mig innan och skrivit ner allt jag ville ta upp för jag vet hur glömsk jag är nu för tiden. Det blev ett ganska bra möte, hon undrade om jag var deprimerad, svårt att svara på. Jag blev helt sjukskriven nu från och med 1:e juni, en månad, då hon tyckte att jag behövde återhämta mig, dock bara en månad fast ändå på heltid och det kändes skönt för då får jag ju full ersättning från försäkringskassan. En lättnad för jag var rädd att hon skulle sjukskriva mig bara på 75% då jag jobbade 25% förut.

Det känns som jag är tillbaka på ruta ett på något sätt fast dystrare i mitt sinne. Nu ska jag verkligen försöka samla energi och återhämta mig mer psykiskt så jag blir av med min huvudvärk som jag haft i stort sett hela tiden i två veckor. Jag hoppas att min yrsel också försvinner för då känns det som om allt skulle bli lättare att bara vara jag.

Nu är väl planen att alla berörda parter ska samlas för att enas om vad fortsättningen blir för mig. Bara till att vara här och nu…

Det känns ändå bra med lite återämtningstid på en månad även om det känns lite stressande att det är semestertider.