Utvilad 🌞

Dagens bild och ja, jag ska kamma mig 😊

Godmorgon alla som Àr hÀr och besöker mig. Idag vaknade jag utvilad, tror knappt det Àr sant. TvÄ nÀtter i rad har jag sovit utan att sprungit pÄ toaletten och fÄtt en sömn utan avbrott. TÀnk vad det kan göra för kÀnslan och tröttheten. Jag hoppas att den kÀnslan ska hÄlla i sig idag.

Det blir Centrumskolan fast börjar inte förrÀn till andra lektionen pÄ torsdagar. Jag har lite olika tider och det Àr jag ju van vid att ha för det hade jag Àven nÀr jag jobbade pÄ förskolan. Solen skiner och det Àr 11 grader och jag hoppas att vÀrmen ökar under dagen och att solen Àr kvar hela dagen, fast det Àr vÀl till att begÀra för mycket.

Vi har inga planer idag förutom att ikvÀll behöver vi ta oss ut och springa, tror bÄde Mats och jag har varit omotiverade och dÄ har det gjort att vi valt att stanna hemma i soffan istÀllet för att springa. IkvÀll mÄste jag se till sÄ att vi kommer ut och rör pÄ oss igen. Egentligen vet jag att kroppen mÄr bÀttre nÀr den fÄr röra sig fast ibland tar nÄgot annat över sÄ en blir lat, Àr det kanske den stora latmasken?

Hur fort kan tiden egentligen gÄ? Idag Àr det redan torsdag och imorgon fredag vilket Àr lika med helg. Ju Àldre jag blir desto fortare verkar tiden gÄ, hur det nu kommer sig? Helgerna Àr alltid lika efterlÀngtade fast de Àr över innan vi hinner blinka som vanligt.

Jag önskar alla en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.