Utvilad 🌞

Dagens bild och ja, jag ska kamma mig 😊

Godmorgon alla som är här och besöker mig. Idag vaknade jag utvilad, tror knappt det är sant. Två nätter i rad har jag sovit utan att sprungit på toaletten och fått en sömn utan avbrott. Tänk vad det kan göra för känslan och tröttheten. Jag hoppas att den känslan ska hålla i sig idag.

Det blir Centrumskolan fast börjar inte förrän till andra lektionen på torsdagar. Jag har lite olika tider och det är jag ju van vid att ha för det hade jag även när jag jobbade på förskolan. Solen skiner och det är 11 grader och jag hoppas att värmen ökar under dagen och att solen är kvar hela dagen, fast det är väl till att begära för mycket.

Vi har inga planer idag förutom att ikväll behöver vi ta oss ut och springa, tror både Mats och jag har varit omotiverade och då har det gjort att vi valt att stanna hemma i soffan istället för att springa. Ikväll måste jag se till så att vi kommer ut och rör på oss igen. Egentligen vet jag att kroppen mår bättre när den får röra sig fast ibland tar något annat över så en blir lat, är det kanske den stora latmasken?

Hur fort kan tiden egentligen gå? Idag är det redan torsdag och imorgon fredag vilket är lika med helg. Ju äldre jag blir desto fortare verkar tiden gå, hur det nu kommer sig? Helgerna är alltid lika efterlängtade fast de är över innan vi hinner blinka som vanligt.

Jag önskar alla en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Sömnen är otroligt viktig för att orka med och ge kroppen återhämtning. Önskar dig en fin dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *