Vaknade innan alarmet đŸ˜±

Det brukar ju aldrig bli nÄgon lÄng sovmorgon pÄ lördagar för vi Äker alltid hemifrÄn klockan 8.00 och jag brukar alltid gÄ upp sÄ sent som möjligt. Jag har alarmet stÀllt pÄ 7.40, fast idag vaknade jag 6.17 av en man som snarkade som jag vet inte vad. Vid den tiden Àr det svÄrt att somna om Àven om jag verkligen försökte. Strax innan klockan sju gick jag upp och sitter nu i soffan och tittar in hÀr en snabbis.

Temperaturen utomhus Àr -9 grader sÄ idag Äker de tjocka trÀningsbyxorna pÄ. Vi ska ta med spade, spett och stege idag ifall vi behöver hugga hÄl i isen innan vi badar. Det ska bli kul och se om vi hittar nÄgon plats att bada pÄ för nu plockar Kalmar kommun upp de flesta stegar som Àr kvar pga kylan. De menar att stegarna gÄr sönder nÀr vattnet fryser runtomkring. Jag tror inte det egentligen hinner frysa eftersom det Àr ganska mÄnga som vinterbadar och att det Àr vÀldigt fÄ stegar kvar som dÄ anvÀnds flitigt.

Bilden Àr tagen 16 januari 2021

Idag blir det först powerwalk och bad och sedan frukost hemma innan det Àr dags att packa ut Saminas saker och Äka till Malmö. Det ska bli kul att se hennes nya lÀgenhet sÄklart. Vi kommer sÀkerligen ha en spÀckad dag sÄ vi fÄr se om jag hinner titta in hit igen idag.

Vi kommer avsluta dagen framför Mello och Àta skaldjur och annat smÄtt och gott. Rasmus och Tova kommer ocksÄ till Samina ikvÀll sÄ vi fÄr trÀffa vÄra barn, tvÄ utav tre. Victor Àr ju fortfarande i TandÄdalen och jobbar.

Jag vill bara önska er en fin lördag, kram Susann

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.