Vaknade innan alarmet 😱

Det brukar ju aldrig bli någon lång sovmorgon på lördagar för vi åker alltid hemifrån klockan 8.00 och jag brukar alltid gå upp så sent som möjligt. Jag har alarmet ställt på 7.40, fast idag vaknade jag 6.17 av en man som snarkade som jag vet inte vad. Vid den tiden är det svårt att somna om även om jag verkligen försökte. Strax innan klockan sju gick jag upp och sitter nu i soffan och tittar in här en snabbis.

Temperaturen utomhus är -9 grader så idag åker de tjocka träningsbyxorna på. Vi ska ta med spade, spett och stege idag ifall vi behöver hugga hål i isen innan vi badar. Det ska bli kul och se om vi hittar någon plats att bada på för nu plockar Kalmar kommun upp de flesta stegar som är kvar pga kylan. De menar att stegarna går sönder när vattnet fryser runtomkring. Jag tror inte det egentligen hinner frysa eftersom det är ganska många som vinterbadar och att det är väldigt få stegar kvar som då används flitigt.

Bilden är tagen 16 januari 2021

Idag blir det först powerwalk och bad och sedan frukost hemma innan det är dags att packa ut Saminas saker och åka till Malmö. Det ska bli kul att se hennes nya lägenhet såklart. Vi kommer säkerligen ha en späckad dag så vi får se om jag hinner titta in hit igen idag.

Vi kommer avsluta dagen framför Mello och äta skaldjur och annat smått och gott. Rasmus och Tova kommer också till Samina ikväll så vi får träffa våra barn, två utav tre. Victor är ju fortfarande i Tandådalen och jobbar.

Jag vill bara önska er en fin lördag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *