Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Vår resa är här 😱

Nu är det kvällen före resdagar mot Sydkorea och jag kan känna förväntningar och spänning som ligger i luften hos min familj.

På vägen ner till Malmö körde vi om Älmhult för att hälsa på pappa en snabbis. Pappa bjöd på fika och pratade om vår resa. Han berättade även om min adoption och hur den hade gått till. Han hoppas vi får en bra resa. 💜

Vi åkte vidare efter fikat hos pappa till Lomma där Rasmus och Tova jobbar just nu. Restaurangen Dykeriet ligger precis vid småbåtshamnen. Vi åt lunch och sedan när Rasmus och Tova hade jobbat klart klockan 16 åkte vi hem till dem.

Vid 17.50 tog vi tåget till Centralen för Rasmus hade bokat bord på restaurangen Dockan som ligger i Västra hamnen. Nu var hela familjen samlad och det kändes som en bra start på denna resa. Vi började med en mojito för att sedan avsluta med trerätters.

Under kvällen diskuterade vi våra förväntningar och hur vi tänker oss när vi är i Syd Korea. Jag upplevde att alla fick fram hur de tänker.

Det var gott och efter att alla hade blivit mätta så åkte vi hem till Hyllie där både Rasmus och dottern bor.

Nu ikväll har vi sett över biljetterna och checkat in och det tog sin lilla tur med allt som skulle skrivas in. Till slut hade dottern fixat allt tillsammans med Mats så nu är det klart.

Nu hoppas jag mina resnerver inte stör min nattsömn.

Godnatt och på återseende när det nu blir. Kram Susann 💜

4 kommentarer