Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 21 juni 2023

Godmorgon, idag vaknade jag med tuppen.

Nu är mina väskor färdigpackade och vi ska bara göra oss i ordning för klockan åtta är tanken att vi ska åka till min pappa i Älmhult. Mitt samvete blev lite för stort för vi har inte hälsat på honom på ett tag och eftersom vi åker imorgon till Syd Korea så kändes det bra att ta svängen förbi när vi kör till Malmö.

När han flyttade till Älmhult från Voxtorp så tänkte jag att jag skulle besöka honom oftare. Det är svårt för livet kommer emellan och besöken har inte blivit fler, tyvärr. Fördelen är att min syster Fatimah bor i Älmhult och har koll på honom minst en gång i veckan. Jag själv ringer honom typ varannan dag så visst har jag kontakt med honom även om vi inte träffas så ofta som jag hade tänkt från början.

Vad händer för dig idag!

Idag verkade vara en ganska mulen dag och det passar ju bra när vi ska sitta i bilen flera timmar. Efter att vi varit hos pappa ska vi åka till Lomma och äta lunch. Rasmus vår yngsta son har blivit restaurangchef på en restaurang, Dykeriet och då måste vi ju prova den restaurangen. Rasmus och flickvännen Tova jobbar där idag till klockan fyra så när de slutar så åker de med till Malmö för sedan ska vi sova hos Rasmus och Tova innan avfärd imorgon.

Ikväll ska vi ut och äta hela familjen på restaurang Dockan i Malmö. Sedan vill jag även att vi ska prata igenom resan så alla vet vad som gäller, vilka förutsättningar vi tänker oss, hur mycket håller vi ihop osv. Jag tycker det är skönt att veta innan så det inte blir några konstigheter på resan eftersom vi är åtta vuxna människor med åtta olika viljor och då kan det vara bra att ha pratat om det innan. Mina barn tycker att jag är lite tramsig när det gäller det här och raljerar över sin mamma. Jag själv tycker att det är det självklaraste i världen, haha.

Ha en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer