Vart är det fina höstvädret?

Som vanligt är jag seg på tisdagsmorgnar så jag steg inte upp förrän 8.30. Det är skönt att kunna ta det lugnt och ge mig tid till att vakna. Det är grått och regnet hänger i luften idag, fast det är ändå 14 grader varmt så temperaturen är ju positivt.

Bild tagen 25 oktober 2020

Det blir självklart Centrumskolan och idag har jag mina lektioner förberedda, hann göra det igår och det känns alltid bra när jag ligger i fas. Det kommer bli nutidsfrågor och Lilla aktuellt på någon lektion och svenska på en annan. Sedan kommer jag hjälpa till i en grupp resterande lektioner.

När jag kommer hem ska jag sova och sedan får jag inte glömma att jag ska till osteopaten istället för att springa ikväll. Jag tänker att jag bara är med på badet efter att jag varit hos osteopaten. Ikväll får Mats springa själv tillsammans med Karin för Madeleine kunde inte heller springa ikväll.

Vad händer för er idag?

Alla dagar ser nästan likadana ut och ibland känns det väldigt tråkigt och inrutat. Ekorrhjulet gör sig påmind väldigt mycket vissa dagar, och idag tycker jag att det är en sådan dag. Då känns det lite meningslöst allt och kroppen får en känsla av nedstämdhet. Kan det bero på att solen lyser med sin frånvaro och att vi går mot mörkare tider? Nuförtiden tycker jag att jag har mer dalar och toppar än förut då allt var ganska jämnt, det bara rullade på utan att jag tänkte så mycket på det. Nu är det så mycket mer nyanserat på gott och ont. Jag antar att det kan bero på att vi inte träffar andra så mycket, jag vet det beror på pandemin fast nu hoppas att jag det ska ändras i och med att restriktionerna lättas från och med imorgon. Jag hoppas ändå att alla är försiktiga och lever efter det sunda förnuftet så inte vi får en ökad smittspridning igen. Det skulle vara kul att ha en fest snart, får se om mannen tycker likadant. Antagligen inte då han har trivts väldigt bra med att inte träffa så många. Jag hade tydligen en massa tankar om allt och inget, fast nu är de på pränt då jag bara skrev utan ett egentligen tänka vad som jag skulle skriva.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *