Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vart tog värmen vägen? Nu kan jag pusta ut en stund till. 😊

Godmorgon, klockan har blivit sju och jag bestämde mig för att gå upp i alla fall, även om det lockade att ligga kvar i sängvärmen. Nu sitter jag framför tvnyheterna och skriver i min blogg som vanligt. Det känns tryggt och bra. Tänk att det alltid kommer köldknäppar varje år, precis när en tänker att nu är våren och värmen här. Idag ligger temperaturen på nollan och det har känts att det varit kallare i natt för det har varit kyligt i vårt sovrum. Vi sover nästan alltid med fönstret öppet. Det är en gråmulen morgon, ingen sol i sikte fast jag hoppas att solen kommer fram senare under dagen.

Igår fick jag mail om att försäkringskassan tagit beslut om min senaste sjukskrivning och det visade sig vara positivt. De har beviljat sjukpenning till den 31 augusti så nu kan jag andas ut tills dess och det känns skönt. Vad som händer till hösten får jag ta då, nu ska jag bara fortsätta att bli bättre och planera min tid så jag hushållar med min energi för att må bra.

Sött är dagens ord i Christels fotoutmaning och då fick det bli bild på mina barn för de är söta för mig. Ja, jag vet jag är partisk…

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

8 kommentarer