Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Har jag kommit på knepet?

Godkväll till er som tittar in hos mig, vad glad jag blir. 💜 Här sitter jag i soffan som vanligt och är ensam hemma. Mats har åkt på körrerp. Vi har ätit oumph, vitkål och morötter ikväll och det var gott.

Dagen har som vanligt gått fort och på hemkunskapen har eleverna gjort rulltårta. De valde att fylla den med jordgubbssylt. Den blev väldigt god. Jag har även hunnit skriva färdigt kunskapsmålen i hemkunskapen som ska sättas upp i salen.

Ikväll har Annika och jag badat vid kallbadhuset. Det var en fin kväll, solen sken fast tyvärr blåste det lite. Det var ca 12 grader i luften och 6,7 grader i vattnet. Jag hoppade i som vanligt och det var helt ljuvligt och att sedan sitta i solen och dricka varm blåbärssoppa.

När jag kom hem idag så stod det en bukett blommor till mig som var från min man med ett kort i. Ni som känner oss vet att jag typ aldrig får blommor och om jag ev skulle få det så är blommorna egentligen blommor som Mats fått och som han sedan ger vidare till mig. Jag kanske har hittat ett sätt att få blommor utav min man … vakna på fel sida. 🤣

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer