Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vi fĂ„r skjuts 😊💜

Godmorgon alla fina som tittar in hos just mig. Vad glad jag blir 💜

IgÄr efter jobbet var jag hos osteopaten och det kÀndes bra som vanligt. Vi bokade inte in en ny tid eftersom jag tycker att jag Àr mycket bÀttre i mina höfter. Jag tÀnker att jag tar kontakt nÀr jag behöver. Efter osteopaten Äkte jag till Net on net för jag tÀnkte köpa bagagevÄg och minneskortslÀsare fast dÀr gick jag bet för de hade inget av det. DÄ Äkte jag till Elgiganten fast de hade inte heller det jag ville ha. Till slut hittade jag allt pÄ Clas olsson och kunde Äka hem.

Jag tillbringade kvÀllen med att packa och försöka tÀnka vad jag behövde ha mig mig inför Rhodosresan. Det blev en lugn kvÀll framför tvn medans Mats var och repade med lokalteatern.

Idag har jag vaknat tidigt och jag kÀnner att jag Àr förvÀntansfull och lite nervös inför resan. Det Àr en fin morgon, 13 grader utomhus och solen skiner. Det ser ut som om det regnat i natt för det Àr blött pÄ marken.

IgĂ„r kvĂ€ll ordnade Mats skjuts till oss till flyget, vi har fina vĂ€nner som stĂ€ller upp. Christian kommer och hĂ€mtar oss och kör oss till flygplatsen. Vi Ă€r sĂ„ tacksamma för att han stĂ€ller upp. SĂ„dana vĂ€nner Ă€r guld vĂ€rda. 💜

Idag blir det Centrumskolan fast jag kommer sluta klockan 13 för att hinna hem och packa det sista innan Christian kommer. Det ska bli sÄ kul att komma ivÀg för det kÀnns som evigheter sedan vi var pÄ en solsemester.

Eftersom vi Àr borta en vecka sÄ kommer Marie, Mats syster att vattna och ta in tidningen sÄ inte brevlÄdan svÀmmar över. Det Àr bra att ha dem nÀra.

Nu ska jag fixa sÄ det ser nÄgorlunda ut hÀr hemma och alla blommor kommer jag stÀlla i köket sÄ det blir lÀtt att vattna. Dessutom har jag inte sÄ mÄnga sÄ det gÄr fort att vattna alla.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *