Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vi får skjuts 😊💜

Godmorgon alla fina som tittar in hos just mig. Vad glad jag blir 💜

Igår efter jobbet var jag hos osteopaten och det kändes bra som vanligt. Vi bokade inte in en ny tid eftersom jag tycker att jag är mycket bättre i mina höfter. Jag tänker att jag tar kontakt när jag behöver. Efter osteopaten åkte jag till Net on net för jag tänkte köpa bagagevåg och minneskortsläsare fast där gick jag bet för de hade inget av det. Då åkte jag till Elgiganten fast de hade inte heller det jag ville ha. Till slut hittade jag allt på Clas olsson och kunde åka hem.

Jag tillbringade kvällen med att packa och försöka tänka vad jag behövde ha mig mig inför Rhodosresan. Det blev en lugn kväll framför tvn medans Mats var och repade med lokalteatern.

Idag har jag vaknat tidigt och jag känner att jag är förväntansfull och lite nervös inför resan. Det är en fin morgon, 13 grader utomhus och solen skiner. Det ser ut som om det regnat i natt för det är blött på marken.

Igår kväll ordnade Mats skjuts till oss till flyget, vi har fina vänner som ställer upp. Christian kommer och hämtar oss och kör oss till flygplatsen. Vi är så tacksamma för att han ställer upp. Sådana vänner är guld värda. 💜

Idag blir det Centrumskolan fast jag kommer sluta klockan 13 för att hinna hem och packa det sista innan Christian kommer. Det ska bli så kul att komma iväg för det känns som evigheter sedan vi var på en solsemester.

Eftersom vi är borta en vecka så kommer Marie, Mats syster att vattna och ta in tidningen så inte brevlådan svämmar över. Det är bra att ha dem nära.

Nu ska jag fixa så det ser någorlunda ut här hemma och alla blommor kommer jag ställa i köket så det blir lätt att vattna. Dessutom har jag inte så många så det går fort att vattna alla.

Nu önskar jag er alla en härlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer