Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vilket kap det blev.

Oj, vad trött jag var i eftermiddag. Jag orkade absolut inte åka och handla efter jobbet utan jag åkte raka vägen hem och sov i uterummet. Jag somnade väldigt fort och sov en timme och det var skönt och välbehövligt. När jag hade sovit klart kom jag på att jag skulle ju hämta en bok som de hade lagt undan till mig på akademibokhandeln. Vi ska läsa Eufori av *Elin Cullhed och jag ville ha den inbundna versionen och när jag var inne i stan igår så fanns boken på deras lager fast hon i affären hade inte möjlighet att hämta den just då. Jag frågade vad boken kostade och fick svaret 250 kr. Jag valde att inte skicka efter den då jag bara skulle ha en bok och då tyckte jag inte det lönade sig om boken kostade 200 och frakten 50. Nu när jag kom och hämtade boken så fick jag betala 50 kr, vilket kap det blev och så nöjd jag var med priset. Nu ska den boken läsas innan vår träff med bokcirkeln.

Efter bokhandeln åkte jag till Maxi och köpte lite frukt som jag var sugen på att äta. När jag kom hem åt jag resterna från middagen igår och nu har jag bara chillat i min ensamhet framför Netflix. Det är skönt med egentid ibland. Mats är ju i Oskarshamn och spelar teater för en massa läkare tillsammans med EXPRIgänget.

Nu blir det snart sängen för jag känner att jag behöver gå och lägga mig tidigt då jag fortfarande känner mig trött. Jag hoppas du har haft en bra onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer