Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vill inte bli sjuk.

Godmorgon så här mitt i veckan. Idag vaknade jag med en liten liten tupp i halsen och jag hoppas att jag inte blir sjuk. Jag vill kunna åka till Malmö i helgen då Annika och jag ska åka direkt efter jobbet. Mats var ju hemma med feber igår och kommer vara hemma idag med. Jag hoppas att han blir frisk till helgen även om han ska stanna hemma.

Det är fortfarande ganska mörkt utomhus och temperaturen ligger på plusgrader och det är skönt när jag slipper skrapa bilrutorna innan jobbet.

I eftermiddag ska jag till tandläkaren på sjukhuset för att ta bort stygnen och även göra en röntgen för att se hur skruven sitter i käkbenet. Sedan vet jag inte hur gången är innan jag får min tand.

Ikväll har jag inga planer så det blir bara att vila när jag kommer hem från tandläkaren. Jag har inget som jag behöver göra till jobbet så det blir bara en vilokväll vilket det känns som om jag behöver. Fast jag ska se till så att tvättmaskinen jobbar och maskinen har redan börjat få jobba nu på morgonen. Jag vill ha lite rena kläder tills jag ska åka till Malmö.

Nu önskar jag dig en fin onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer