Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Vilodag 🙂

Vi kom ivÀg runt kvart i nio pÄ morgonen och till och med Rasmus orkade upp Àven om han var den segaste av oss alla. Idag var det inte sÄ kallt, bara minus tre grader fast vÀldigt disigt och lite blÄsigt. Det hade snöat under natten. Vi slÀppte av barnen vid TandÄdalen och sedan Äkte Mats och jag och parkerade bilen vid transportliften pÄ en gratisparkering. Sedan tog vi liften till TandÄdalen och mötte upp barnen som hunnit Äka ett Äk.

NÀr vi kom upp pÄ toppen var det vÀldigt disigt och svÄrt att se och Äka pga all snö som kommit. Det gick kanske att se max 30 meter framför sig och helt plötsligt sÄg jag ingen i dimman. NÀr jag kom ner för backen igen sÄ tyckte jag att det var alldeles för lÀskigt att Äka och det krÀvdes för mycket fokus och jag hade redan lite huvudvÀrk. Vi bestÀmde att jag och Mats skulle hÀmta bilen och barnen Äkte en sista gÄng sÄ det fick bli en vilodag frÄn backen idag.

Mats mÄdde inte riktigt bra, han var yr och jag tror det beror pÄ att han fick bagageluckan i huvudet igÄr kvÀll sÄ han ramlade ihop pÄ parkeringen. NÀr vi kom hem somnade Mats nÀstan direkt och jag vilade.

Jag passade pĂ„ att basta i eftermiddag och snöbada. 🙂

IkvÀll lagade dottern och W spagetti och köttfÀrssÄs och sedan spelade vi spel innan det var dags för sÀngen.

Mats kĂ€nner sig piggare ikvĂ€ll sĂ„ jag hoppas att han inte blir sjuk utan att det bara var pga huvudskadan igĂ„r. Imorgon blir det HundfjĂ€llet och pĂ„ kvĂ€llen restaurang đŸ„‚

4 kommentarer