Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Mycket pollen

Det har inte hänt så mycket här idag. Mats har som sagt var jobbat hemma så vi har fikat och ätit lunch ihop och det är ju alltid trevligt. Vi hade majsbiffar kvar sen middagen igår och de slank ner idag med. Jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen så jag hoppas att jag kan somna i vettig tid för imorgon bitti ska jag och Annika titta på soluppgången igen och bada.

Soluppgången i måndags.

Ikväll blev det lite löpning i alla fall. Mats ville springa på Värsnäs för det har vi inte gjort på länge. Den rundan är 2,5 kilometer och definitivt mer kuperad än den i Norrliden. Mats sprang två varv och jag sprang ett för jag vill ju inte belasta höften för mycket. Ikväll var det verkligen tungt att andas och jag kände av min astma. Det måste vara mycket pollen ute nu när värmen har kommit och gjort så att allt börjar grönska. Jag är ändå nöjd att jag tog mig runt även om det inte gick fort. Det känns såklart lite i höften nu. Jag har stretchat så jag hoppas att det hjälper så jag inte får mer ont.

Nu har jag precis avslutat ett digitalt möte med kollegorna på Centrumskolan för vi hade lite att bestämma eftersom att vecka nio ska de flesta elever få distansundervisning.

Nu ska jag bara chilla i soffan framför tvn tills det är dag för mig att sova. Jag önskar alla en fin kväll, kram Susann