1 Januari 2020

Årets första dag bara försvann, fast jag vet inte hur för det hade ju varit roligare att berätta om allt jag har gjort på denna dag. Nej, det har inte hänt något speciellt som särskiljer den här dagen från tidigare dagar. Jag har som vanligt suttit med datorn och telefonen i soffan med tvn på. Självklart har jag tittat runt på de bloggar jag följer och även lämnat någon kommentar här och där, ett bevis på att jag sett och läst.

Det mest spännande som hände idag var när Mats och jag skulle handla för jag var sugen på fisk. Ja, jag vet att det är pizzans dag idag fast ingen utav oss var sugna på det. Just, ja jag höll på att skriva om det som var spännande, fast egentligen var det inte så spännande för vi åkte och tvättade bilen. För oss blev det ett tidsfördriv denna regniga dag.

Nu kanske ni tror att vi passade på att avhandla en massa medans bilen blev tvättad. Tji, får ni för min man och jag satt i stort sett tysta hela tiden, introverta som vi är 🤔🤣

Vi hittade billig hälleflundra så det blev kvällens middag tillsammans med potatismos och vitvinssås. Det blev jättegott trots att jag tyckte att jag hade misslyckats med såsen fast när jag åt såsen tillsammans med det andra var det jättegott. Till och med Samina tyckte det var gott, annars var hon sugen på sushi fast sushirestaurangen var stängd idag. Det får bli sushi imorgon. 👍🏾😊

Det ser kanske inte så gott ut för glömde lägga upp fotofint.

Nu ska jag snart sova för imorgon är det dags igen för löpning och bad, årets första. Jag kommer inte att springa då läkaren tyckte att jag skulle vänta tills jag varit hos fysioterapeuten.

Vi ligger i sängen och slötittar på filmen Yesterday, har jag tur somnar jag till filmen.

Godnatt, hörs imorgon, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Hörs som en skön nyårsdag den brukar vara lugn, vi såg Agneta Sjödin så jag missa Vår tid är nu.
    Och jag har beställt hem ett test till covid-19 misstänker
    Hoppas jag har fel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.